When function meets power and comfort.

Om SHOX Padel

SHOX Padel är en svensk tillverkare av sportartiklar med fokus på padel. Vårt viktigaste uppdrag är att se till att du ska hitta produkter som du gillar och som matchar din spelstil.

SHOX Padel har ett exklusivt utbud av helt egendesignade produkter som följer alla trender i schyssta prislägen.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är otroligt viktig för oss.
För att alla våra kunder ska känna sig trygga är alla våra produkter testade och godkända av vårt helt egna SAP-Team. När du handlar hos oss vet du att ordern hanteras med kärlek, vi granskar alla produkter innan dem skickas till dig

SHOX ❤ Padel

Padel är något vi tycker är extremt kul och vi strävar efter att göra upplevelsen utav Padel ännu bättre med hjälp av specialdesignade produkter. 

Förhindra och förbättra

Att förhindra skador och förbättra spelare är något vi brinner lite extra för.
Vi skapar produkter som förbättrar vardagen och träningspassen, både för elitidrottaren och funktionären.

SAP

Alla våra produkter går igenom en kvalitetskontroll.

Kvalitetskontroll (QC, för “Quality Control”) är en process som används inom tillverkningsindustrin för att säkerställa att produkter uppfyller köparens krav och förväntningar.

Vi på SHOX Padel har delat upp arbetet strukturerat i de två delarna:tillverkning och kvalitetskontroll. De olika momenten görs antingen helt separat på olika avdelningar eller integrerat i processarbetet tillsammans med ingenjörer och användare.

För att avgöra kvaliteten och kundnyttan använder vi en grupp personer som testar produkten där bedömningen sker enligt en binär skala (godkänd/icke godkänd) eller en flergradig skala (till exempel 1–5).

Denna process kallar vi SAP – SHOX APPROVED PRODUCTS.

Change Language